Liga 1

EXCLUSIV Adevăratul motiv al despărțirii lui Mutu de Voluntari: "Voia să fie ca Gică Hagi" + Ce a făcut "Briliantul" imediat după barajul cu Chindia

Articol de Alin Grigore  —  vineri, 15 iunie 2018

Adrian Mutu a fost demis ieri de la cârma lui FC Voluntari, deși a salvat echipa de la retrogradare în urma barajului disputat cu Chindia Târgoviște (1-0 în tur, 0-1 la retur și 3-0 după loviturile de departajare).

Surse din anturajul ilfovenilor susțin pentru GSP.ro că Mutu a fost dat afară pentru faptul că voia să-și facă singur transferurile.

"Adi Mutu avea deja ofertați jucători din Spania, Italia și Portugalia. Doi dintre jucătorii din Spania erau de acord să semneze cu Voluntari. Au CV-uri foarte interesante. Unul dintre ei s-a format la Standard Liege, apoi a jucat la Udinese.

Un alt jucător era o extremă titularizată la Levante în prima ligă. Mai era un fundaș central foarte interesant. Jucătorii erau foarte încântați și voiau să vină în România. Adi Mutu voia să fie antrenor și manager, adică să-și aducă el jucătorii. Să fie un fel de Gică Hagi, Alex Ferguson", au declarat sursele GSP.

"Toți petreceau, Mutu vorbea pentru transferuri"

Surse din cadrul clubului ilfovean povestesc și un episod total necunoscut petrecut după returul barajului cu Chindia Târgoviște, când Voluntari a câștigat cu 3-0 după loviturile de departajare, iar Mutu a suferit o cădere de calciu.

"După meciul cu Chindia Târgoviște, la ora 23:00, toți petreceau, dar Adi vorbea la telefon cu intermediari de jucători pentru a afla în ce stadiu sunt transferurile dorite de el. El se gândea la viitor", au adăugat oficialii clubului FC Voluntari.

"Anul viitor vreau să terminăm în primele 8 echipe din Liga 1" Adrian Mutu după salvarea de la retrogradare

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.