Liga 1

Salvaţi!

Articol de Eduard Apostol, Cătălin Gheorghiu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Miranda va fi apt de joc miercuri, la meciul de Cupă cu Dacia Mioveni, iar Pekarici va intra împotriva Farului, pe 9 martie . Veşti bune pentru Cornel Dinu şi Cornel Ţălnar. Osvaldo Miranda şi Nino Pekarici vor reveni cu două săptămîni mai devreme decît era estimat.
Atacantul argentinian va începe chiar de mîine antrenamentele şi va fi apt de joc săptămîna viitoare! Cel mai probabil, el va debuta pentru Dinamo într-un meci oficial la partida de Cupă de miercurea viitoare, cu Dacia Mioveni. Miranda (23 de ani) a suferit joia trecută o fisură la pomete în partida cu Rabotnicki (1-0). Se estimau cel puţin trei săptămîni de pauză, dar recuperarea sud-americanului pe care s-au plătit 1,5 milioane de euro decurge foarte bine.
Pekarici (25 de ani), accidentat marţea trecută cu Zalaegerszeg (2-1), o entorsă la genunchiul drept, va începe de vineri alergările uşoare. Pentru a nu-i fi periclitată recuperarea, stoperul sîrb care a costat 400.000 de euro va fi folosit abia la partida din 9 martie cu Farul.

1
gol a marcat Miranda pentru Dinamo în cele trei amicale jucate în Antalya

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.