Liga 2

EXCLUSIV U Cluj s-a întărit cu un fotbalist de la campioana României: "Voi fi primit bine de suporteri pentru că am «trădat» echipa CFR"

Marius Coman (primul din dreapta)

Articol de Alin Grigore  —  Friday, 15 June 2018

Universitatea Cluj, echipă promovată în Liga a 2-a, l-a transferat astăzi pe atacantul Marius Coman, 21 de ani, care a terminat contractul cu CFR Cluj.

Proaspăt campion al României cu CFR, vârful a ajuns la fosta echipă a lui Dan Petrescu pentru a ocupa postul jucătorului sub 21 de ani, însă de-a lungul sezonului a devenit om de bază pentru echipa a doua a feroviarilor, din Liga a 3-a.

"Am ales să merg la Universitatea Cluj pentru că așa voi avea mai mari șanse să joc, dar și pentru tot ceea ce înseamnă această echipă. În plus, e și un proiect frumos aici la Universitatea. Cred că voi fi primit foarte bine de suporteri, ținând cont că am «trădat» echipa CFR. Vreau să promovăm neapărat în Liga 1 și să-mi ajut echipa cu cât mai multe goluri", a declarat Marius Coman pentru GSP.ro.

U Cluj a realizat până acum nu mai puțin de șase transferuri: portarul Cosmin Dur-Bozoancă şi jucătorii Carol Taub, Jevrem Kosnic, Doru Dumitrescu și Tiberiu Căpușă.

4 meciuri
a jucat Coman pentru prima echipă a lui CFR Cluj în sezonul abia încheiat din Liga 1

Trupa lui Adrian Falub premiată de Emil Boc

În altă ordine de idei, echipa de fotbal a Universității Cluj a fost premiată pentru promovarea în liga secundă de primarul Emil Boc. "Șepcile roșii" se vor reuni pe 25 iunie.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.