CM 2018

Terorizați de propriii fani! Atac la Mercedes și la persoană: ”Cară-te în Anatolia! Du-te și joacă pentru Hitlerul tău turc!”

Articol de Aurelian Botezatu  —  Saturday, 16 June 2018

Gundogan și Ozil n-au liniște de când s-au pozat cu președintele Turciei, Erdogan. Primului i-au spart geamurile mașinii, iar Ozil a fost jignit de șeful teatrelor germane.

Acea fotografie făcută de Ilkay Gundogan și de Mesut Ozil împreună cu președintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan, riscă să devină o amenințare pentru parcursul Germaniei la turneul final din Rusia. Suporterii nu i-au iertat nici acum pe cei doi internaționali pentru simpatia arătată dictatorului din țara de unde se trag părinții lor și au trecut la acțiuni de forță.

Înaintea debutului campioanei lumii la CM 2018, mâine, contra Mexicului, tabloidul Bild a dezvăluit că indivizi necunoscuți i-au "șifonat" Mercedesul lui Gundogan (foto). O limuzină de lux căreia i-au spart geamurile cu bâtele.

Iar Ozil s-a văzut atacat sub centură de directorul teatrelor din Germania, Werner Steer. Acesta i-a scris, pe Twitter, "Hei, idiotule! Tu n-ai ce căuta în naționala Germaniei. Cară-te în Anatolia! Du-te și joacă pentru Hitlerul tău turc". Chemat ulterior la ordine de șefi, Steer și-a cerut scuze și a șters mesajele. Dar jucătorul s-a închis în sine și refuză orice comunicare cu presa.

71.000 €e prețul de bază al unui Mercedes ca al lui Gundogan

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.