Liga 4

Talpan nu renunță la proces! Mesaj clar către FRF înainte de barajul pentru Liga a 3-a: "Faceți un abuz"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 16 iunie 2018

Florin Talpan, juristul CSA Steaua, a cerut oficial către FRF să nu permită disputarea barajului pentru Liga a 3-a, Rapid - AS Singureni.

Departamentul Juridic al FRF, prin Adrian Stângaciu, i-a cerut lui Florin Talpan să expună motivele pentru care barajul pentru Liga a 3-a ar trebui amânat. Potrivit unor documente obținute în exclusivitate de GSP.RO, Florin Talpan recunoaște că FRF nu are temei legal pentru anularea meciului, dar cere ca regulamentul Federației să fie în concordanţă cu Codul de Procedură Civilă şi cu Codul Civil. Talpan susține că CSA Steaua nu a epuizat toate căile de atac a hotărârii privind dreptul de joc echipei Rapid, iar rezultatul meciului nu poate fi omologat până când nu există o decizie definitivă.

"FRF, faceți un abuz"

Mai mult, juristul CSA, critică FRF pentru că invocă hotărârea AMFB, privind echipa câștigătoare a Ligii a 4-a. "Vă aducem la cunoștință că vă aflați într-o gravă eroare prin faptul că recunoașteți că respectivul act trimis Federației Române de Fotbal de către Comitetul Executiv al Asociației Municipale de Fotbal București este un act juridic. Persoanele care a semnat în numele Comitetul Executiv al Asociației Municipale de Fotbal București nu apar în Extrasul Anexat. Prin faptul că Federația Română de Fotbal recunoaște un act de acest gen, considerăm că faceți un grav abuz, substituindu-vă instanțelor de judecată și legii", se arată în documentul trimisă de Talpan.

"Vreau ca Steaua să evolueze în Liga 1, Liga a 2-a sau Liga a 3-a. Nu renunț la luptă. Domnul Burleanu trebui să realizeze că noi suntem Steaua. Avem cei ami mulți suporteri"
Florin Talpan, pentru GSP.RO

Meciul tur al barajului pentru promovarea în Liga a 3-a, AS Singureni - Academia Rapid se joacă azi, de la ora 21:00.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.