CM 2018

Argentinienii nu renunță la luptă după remiza cu Islanda: "Când nu ai noroc, plătești" + Aguero îl apără pe Messi: "E și el om, mai și ratează"

Foto: Reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 16 iunie 2018

Jucătorii Argentinei nu se dau bătuți după ce au remizat cu Islanda în debutul Campionatului Mondial din Rusia, scor 1-1. 

"Mondialul abia a început, e interzis să ne dăm bătuți. Știam că ne va fi greu în fața unui adversar care se apără cu toată echipa, am avut ocazii, dar nu a fost ziua noastră, iar când nu ai și noroc, plătești. Le-am oferit o ocazie și jumătate de gol, iar ei au profitat. Le mulțumim fanilor care au venit până în Rusia și îi rugăm să continue să ne susțină", a declarat Javier Mascherano.

Jorge Sampaoli, selecționerul Argentinei, l-a completat: "Abia a început acest turneu final, trebuie să avem forța pentru a înfrunta următorul adversar. Am jucat împotriva unei echipe bine organizate"

Sergio Aguero dă vina pe ghinion pentru pasul greșit: "În cele din urmă, important e că nu am pierdut. Se mai întâmplă să faci și astfel de meciuri, toate meciurile sunt grele la un Campionat Mondial, mai ales primul. Am jucat bine, dar uneori norocul nu e de partea noastră. Toți vor să câștige contra Argentinei. Islanda s-a aruncat în apărare, pentru islandezi e ca o victorie acest egal. Noi trebuie să privim înainte. Ne gândim deja la meciul contra Croației".

Messi e și el om, e normal să mai și rateze. Uneori, lucrurile se întâmplă cu un motiv. Trebuie să fim alături de Leo. A fost o zi proastă, dar Messi poate decide un meci în orice moment. Trebuie să rămânem alături de el. Sper să joace bine contra Croației Sergio Aguero

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.