Liga 1

Chivu îl muștruluiește pe Budescu și îi dă un sfat lui Dică în ceea ce-l privește pe Alibec: "Nu trebuie să-i tratezi pe toți fotbaliștii la fel"

Articol de Eduard Apostol  —  sâmbătă, 16 iunie 2018

Cristi Chivu a vorbit despre problemele din Liga 1 și a găsit motivele pentru care FCSB a ratat titlul în favoarea ardelenilor de la CFR Cluj.

"Cred că Steaua ar fi trebuit să câștige la pas campionatul la ce calitate au jucătorii de acolo. Dar Petrescu a lucrat minunat la CFR. Diferența a fost făcută de disciplină și partea tactică. Eu sper ca și Craiova să câștige mai multe trofee, orașul merită o echipă cu ambiții mai mari", a declarat Chivu.

Întrebat de reporterul Gazetei dacă există un fotbalist din Liga 1 care-i place în mod deosebit, Chivu a spus că "sunt mai mulți fotbaliști care-mi plac, dar trebuie să învețe să joace sub presiune. La noi nu se lucrează de la juniori la pregătirea mentală și de aceea suferim. Budescu are calitate peste mulți jucători, dar un fotbalist nu trebuie să aibă doar calitate, el trebuie să se pună în slujba echipei, iar el de multe ori nu o face. Din punct de vedere al calității e cu mult peste cei din România."

Chivu a vorbit și despre problemele dintre Alibec și FCSB: "Când ești antrenor trebuie să fii un bun psiholog. Dacă ești astfel știi că nu trebuie să-i tratezi pe toți fotbaliștii la fel. De exemplu nu poți să discuți același lucru cu un fotbalist ca Chivu sau cu un fotbalist ca Mutu".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.