Tenis

Mihaela Buzărnescu, învinsă în finala de la Nottingham » Parcurs notabil însă pentru a doua jucătoare a României

FOTO: Twitter @Mihaela Buzărnescu

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 17 iunie 2018

Mihaela Buzărnescu și Heather Watson au fost învinse în finala de dublu a turneului WTA de la Nottingham de Alicia Rosolska și Abigail Spears, scor 3-6, 6-7(5).

Aflate la al 2-lea turneu în această formulă, după cel de Charleston, Buzărnescu și Watson au avut un parcurs excelent până în ultimul act.

Astăzi, perechea româno-britanică a pornit ca din tun și s-a desprins rapid la 3-0. A urmat o cădere inexplicabilă, cu 7 game-uri consecutive pierdute. Buzărnescu și Watson au reușit primele break-ul și în actul secund, fără a-l consolida. Încurcate de procentajul bun al primului serviciu, 69 la sută, au cedat în doar 87 de minute, după un tie-break încheiat la 5.

Mihaela Buzărnescu a avut un parcurs notabil și pe tabloul de simplu. A ajuns până în sferturi, unde a fost eliminată de Naomi Osaka, scor 4-6, 1-6.

Buzărnescu (30 de ani, 30 WTA) a fost desemnat de WTA.com jucătoarea cu cel mai impresionantă ascensiune în sezonul de zgură.

Vezi și: UPDATE Plângere penală după caricatura cu Simona Halep din Charlie Hebdo: "E inacceptabilă!" + Cerința specială către francezi

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.