CM 2018

GALERIE FOTO A strâns bani 4 ani pentru a merge la Mondial, dar soția nu l-a lăsat să plece în Rusia » Gestul prietenilor face înconjurul planetei :D

+19 Foto
FOTO: Facebook

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 17 June 2018

În 2014, în timpul Campionatului Mondial din Brazilia, șase mexicani au decis să vadă din tribune următorul turneu final și au început să planifice călătoria către Rusia.

Mexicanii au început să strângă bani, și-au cumpărat o rulotă pe care au vopsit-o în culorile țării și au stabilit traseul până în Rusia.

Din păcate pentru el, Javier, unul dintre microbiști, nu a putut ajunge din cauza soției, care nu i-a dat voie să plece în Rusia. Prietenii săi nu s-au lăsat demoralizați și, pentru a-l avea pe Javier alături, au făcut un carton, în dimensiuni reale, cu poza prietenului lor și "l-au luat" în călătorie. Mai mult, pe tricoul lui "Javier" au trecut un mesaj amuzant: "Soția nu m-a lăsat să vin" :D.

Mexic e în Grupa F la CM 2018, cu Germania, Suedia și Coreea. Mexicanii joacă azi, de la ora 18:00, cu Germania, în meciul de debut la această ediție.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.