Tenis

VIDEO + FOTO Roger Federer se impune la Stuttgart și ajunge la un numărul INCREDIBIL de turnee câștigate » Premiul special primit de la organizatori

+7 Foto
FOTO: Reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 17 June 2018

Roger Federer (36 de ani, 2 ATP) a câștigat turneul ATP de la Stuttgart, după o finală împotriva lui Milos Raonic, scor 6-4, 7-6(3).

Soarta primului set s-a jucat în cel de-al treilea game. Elvețianul a profitat de erorile lui Raonic și a reușit un break la 15.

Serviciul a fost infailibil astăzi pentru Roger, care a oferit doar două șanse de break, ambele salvate. Raonic a servit mult mai bine în setul secund. Cei 9 ași l-au dus într-un tie-break cedat însă la 3.

După 80 de minute de joc, Federer și-a adjudecat al 98-lea trofeu din carieră și a intrat în posesia unei mașini, premiul special oferit de sponsorul turneului.

Elvețianul a ajuns la al 3-lea turneu consecutiv câștigat pe iarbă, după cele de la Halle și Wimbledon din 2017 și va reveni de mâine pe locul 1 ATP, depășindu-l cu 150 de puncte pe Rafael Nadal.

Vezi și: Plângere penală după caricatura cu Simona Halep din Charlie Hebdo: "E inacceptabilă!" + Cerința specială către francezi

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.