CM 2018

Deschamps, fericit după decizia lui Griezmann de a rămâne la Atletico: "Este un lucru foarte bun pentru noi!"

Antoine Griezmann, foto: reuters

Articol de Alexandru Stănilă  —  duminică, 17 iunie 2018

Didier Deschamps (49 de ani), selecţionerul "naţionalei" Franţei, a comentat decizia elevului său, Antoine Griezmann, de a refuza oferta Barcelonei şi a rămâne la Atletico Madrid, arătându-şi mulţumirea faţă de finalul acestui episod.

Într-un clip video postat pe Twitter joi seară, Griezmann a anunţat că va rămâne "acasă", la Atleti, unde mai are contract până în vara anului 2022. Această veste l-a încântat pe Deschamps, pentru că atacantul va rămâne concentrat doar pe Campionatul Mondial din Rusia, unde Franţa a obţinut deja o victorie, contra Australiei, scor 2-1.

"Sunt două lucruri cu care rămân după decizia lui Antoine de a rămâne: loialitatea lui faţa de Atletico Madrid şi faptul că este cu sufletul împăcat înaintea Campionatului Mondial. Este un lucru foarte bun pentru noi", a declarat selecţionerul "cocoşilor" potrivit Sport.

Întrebat şi despre modul inedit în care Griezmann şi-a prezentat decizia, printr-un material video special, Deschamps spune că important este mesajul şi nu neapărat felul în care francezul a făcut-o.

"Eu vorbesc de hotârârea sa şi nu despre modul în care a prezentat-o. Mulţi oameni dau foarte multă importanţă acestui lucru, dar, aşa cum am mai spus, sunt veşti bune pentru clubul său şi pentru noi, pentru că vine liniştit la Campionatul Mondial", a mai spus acesta.

Griezmann a reușit deja un gol la Campionatul Mondial, din penalty, contra Australiei, în victoria obţinută de francezi, scor 2-1. În grupa C, "naţionala" lui Didier Deschamps va mai întâlni Peru şi Danemarca.

70 de minute a bifat Antoine contra australienilor, fiind schimbat cu Olivier Giroud



Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.