Liga 1

Ionel Ganea II :)

Articol de Adrian Bucur  —  miercuri, 20 februarie 2008

Revenit printre titulari, Marian Aliuţă va avea un băiat pe care-l va boteza cu numele căpitanului de la Poli. Lui Marian Aliuţă, mijlocaşul de 30 de ani al lui Poli Timişoara, îi merg toate din plin.
După ce a încheiat sezonul cu un eurogol în poarta liderului CFR (1-0), Aliuţă a început anul la fel de profilic. El a devenit preferatul lui Uhrin pentru postul de mijlocaş de creaţie. "Acesta e primul meu cantonament după doi ani. Ultima perioadă de pregătire, efectuată în întregime, am prins-o în 2006. Mă simt mult mai bine şi acum ştiu că totul va depinde doar de mine pentru a rămîne între titulari", a explicat Aliuţă.

Mijlocaşul crede că debutul cu Pandurii va fi hotărîtor pentru parcursul ulterior al echipei în campionat. "Abia aştept începerea campionatului. Mă tem de un singur lucru. Noi sîntem o echipă tehnică, iar terenurile proaste nu ne avantajează", a mai spus Aliuţă, care tocmai a aflat că va avea încă un băiat: "Am fugit la spital cu soţia să aflăm dacă vom avea băiat sau fetiţă pentru că este însărcinată. Mi-am dorit foarte mult băiat şi acum mi s-a îndeplinit dorinţa. Va avea două nume: Ionel şi Ganea. Sună bine, nu? Oricum el va fi naşul meu, mai ales că s-a lăudat că este naşul meu şi la rummy. Să fie pregătit".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.