CM 2018

VIDEO Atac la Neymar după ce Brazilia a dezamăgit la CM: ”Mereu provoacă și stă pe jos! Cum îl atingi, cum se vaită”

Articol de Daniel Scorpie  —  luni, 18 iunie 2018

Brazilia, una dintre favoritele la câștigarea CM, a remizat în primul meci, 1-1 cu Elveția. Valon Behrami îl acuză pe brazilianul Neymar că simulează multe faulturi: "Cum l-ai atins puțin, cum se vaită. Păcat că are această mentalitate, pentru că este cel mai mare jucător pe care l-am marcat".

Neymar a fost pentru elvețieni ținta principală de anihilat, dovadă cele 10 faulturi suferite de starul lui PSG. Care s-a plâns de acest tratament, acuzând dureri la degetul operat și toleranța arbitrului la intrările tari ale adversarilor.

Valon Behrami, mijlocașul pus să-l păzească, ultmul avertizat pentru un astfel de fault, îl arată cu degetul pe decarul auriverde: "Neymar mereu este provocator și stă mai mult pe jos. Cum l-ai atins puțin, cum se vaită de mama focului. Păcat că are această mentalitate, e cel mai mare jucător pe care l-am ținut".

A ieșit accidentat

Felicitat după meci de selecționer și îmbrățișat de soție și părinții aflați în tribune, Behrami a explicat: "Dacă arbitrul consideră că intru prea agresiv și îl lovesc, atunci fluieră. Eu doar îmi fac treaba, ăsta e stilul meu de joc, poate că brazilianului nu i-a plăcut, dar ne-a ajutat să obținem un rezultat bun".

Valon a ieșit în minutul 68, din cauza unor probleme musculare la adductori, și nu pentru că selecționerul Petkovici s-ar fi temut să nu i se acorde și al doilea avertisment și să suporte în "zece" presiunea cvintuplei campioane mondiale.

"Eram foarte obosit și de aceea am preferat să nu risc o leziune gravă. Am 33 de ani și îmi trebuie două zile de pauză. Sper să revin însă pe teren la meciul de vineri cu Serbia" Valon Behrami, mijlocaș Elveția

"Brazilia a fost mai bună, pentru că și-a creat mai multe ocazii de gol. Dar sunt foarte mândru pentru modul în care s-au luptat jucătorii mei 90 de minute, n-au cedat niciun moment" Vladimir Petkovici, selecționer Elveția

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.