Liga 1

VIDEO Surpriză pentru steliști în cantonamentul din Brașov » Teixeira, cel mai iubit jucător din lot: cererea specială a unui copil

+6 Foto
FOTO: Eduard Apostol / Gazeta Sporturilor

Articol de Eduard Apostol  —  luni, 18 iunie 2018

Lotul celor de la FCSB se află la Brașov, acolo unde efectuează primul stagiu de pregătire al verii, care se va încheia pe 28 iunie.

Astăzi, fotbaliștii lui Dică au avut un nou antrenament, însă au avut parte de o surpriză mare înainte de startul acestuia. Pe teren se aflau mai mulți juniori de la o echipă locală, care au avut privilegiul de a se fotografia cu fotbaliștii celei mai titrate echipe din România.

Aceștia și-au învins timiditatea și le-au solicitat idolilor să le acorde autografe și să facă poze cu ei. Puștii s-au fotografiat cu Olimpiu Moruțan, Florin Tănase sau Andrei Vlad, dar de departe cel mai solicitat a fost portughezul Filipe Teixeira.

Acesta a fost încojurat de copii, iar unul dintre aceștia a avut o cerere specială: i-a solicitat "veteranului" stelist să-i facă "un tatuaj" direct pe mână. Un alt stelist solicitat de juniorii aflați în Poiana Brașov a fost nou-venitul Olimpiu Moruțan.

Vezi și: VIDEO FCSB, primul antrenament în cantonamentul de la Brașov » Mai mulți absenți la ședința de pregătire a lui Dică

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.