Liga 1

Florin Acsinte a povestit în premieră de ce s-a despărțit clubul de el: "În România nu poți merge pe încredere" + Nu duce lipsă de oferte

Articol de Alin Grigore  —  Tuesday, 19 June 2018

Florin Acsinte, 31 de ani, și-a reziliat contractul cu FC Botoșani la începutul acestei luni, iar acum s-a aflat adevăratul motiv care a dus la ruptura dintre cele două părți.

Directorul moldovenilor, Cătălin Anton, l-a anunțat pe jucător că i se va reduce contractul la jumătate, însă Acsinte a refuzat, motivând că în iarnă când a revenit la Botoșani discuțiile au fost altele.

"Eu am avut o înțelegere verbală cu ei în iarnă, dar în România nu poți merge pe încredere. E adevărat că au vrut să-mi diminueze salariul și nu am fost de acord deoarece nu am un salariu foarte mare. Era unul decent pentru Liga 1", a declarat Acsinte pentru GSP.ro.

Fundașul stânga nu duce însă lipsă de oferte și spune că e gata să ia calea străinătății: "Sunt în discuții cu câteva echipe. Cu ajutorul lui Dumnezeu poate voi face pasul către o formație din străinătate. În acest moment mă pregătesc singur să nu pierd din condiția fizică".

"Cu domnul Costel Enache n-am vorbit. Nu știu cum a reacționat la plecarea mea" Florin Acsinte

142 de meciuri
și 3 goluri are Acsinte în Liga 1 pentru echipe precum FC Botoșani, Pandurii Tg. Jiu și FC Voluntari

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.