Liga 1

Marius Șumudică transferă 2 jucători de la FCSB » Anunțul făcut de Gigi Becali + "Am înțeles că Tănase rupe la antrenament"

Gigi Becali, flancat de Mihai Stoica și Mihai Stoichiță

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Tuesday, 19 June 2018

FCSB este în căutarea unui fundaș central, după ce Gigi Becali a anunțat că Valerică Găman este pe lista de transferuri a lui Marius Șumudică.

"Suntem în căutarea unui atacant și a unui fundaș central. Pe Valerică Găman am înțeles că îl vrea Șumudică în Arabia Saudită. El și Alibec e posibil să meargă acolo.

Vasi Geambazi face o treabă excelentă la echipă. Am încredere în el. A ajuns în finala Campionatului U15, l-a bătut pe Gică în semifinale. Am înțeles că au schimbat și sistemul de joc. Tănase marchează la foc automat acum, a dat vreo 17.000 de goluri la antrenament", a comentat Becali în legătură cu ultimele evenimente din sânul FCSB.

"Lui Florinel Coman îi măresc clauza, i-o fac de 100.000.000 de euro. O să ziceți că sunt nebun, dar veți vedea"Gigi Becali

Șumudică vrea români

Marius Șumudică, proaspăt numit antrenor la Al-Shabab Riad, în Arabia Saudită, nu stă pe gânduri. A confirmat deja discuțiile despre aducerea lui Alibec și acum vrea să aducă și stâlpul defensivei din sezonul de titlu al Astrei.

"Trebuie să mai aducem 4 străini. Mă gândesc și la jucători români, dar vom vedea. Știți foarte bine relația mea cu Alibec. Eu nu o să uit niciodată că m-a ajutat să câștig campionatul"Marius Șumudică

Șumudică a transferat 4 jucători din Liga 1 la precedenta aventură în străinătate, la Kayserispor. Silviu Lung Jr., Cristian Săpunaru, Fernando Boldrin și William De Amorim.

Vezi și: Scandal în direct la TV » Gigi Becali și Marcel Popescu s-au contrat pe tema palmaresului Craiovei: "Marcel manipulează! Mititelu are palmaresul!" vs. "Noi avem marca și istoria"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.