Liga 1

Gigi Becali, reacție sexistă când vorbea despre Firea: "Femeia nu poate să facă față, nu e născută să facă asta!"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 19 iunie 2018

Gigi Becali, patronul FCSB, a reacționat dur după dezvăluirile făcute de Gazeta Sporturilor, despre protocolul semnat de FCSB cu Primăria București, condusă de fina lui, Gabriela Firea.

Becali a avut un nou discurs misogin. Patronul a explicat că nu discută cu femeile despre afaceri.

"N-am vorbit în viaţa mea cu Gabriela Firea despre afaceri. Nu am vorbit nici cu nimeni din Primăria Capitalei. Astea le rezolvă Argăseală cu funcţionarii din primărie. Nu e problema mea pentru că nu am plătit niciodată mai mult cu alţi primari şi cu Gabriela Firea mai puţin. Tot aceiaşi bani i-am plătit.

Eu nu vorbesc afaceri cu femeile. Poate să fie Firea preşedinte, că tot nu vorbesc cu ea afaceri. Aşa vreau eu. Mă obligă cineva să vorbesc? Nu fac asta pentru că se alege praful când vorbești afaceri cu o femeie cu înaltă funcţie. Femeia nu poate să facă față, nu e născută să facă față.

Mă vedeţi pe mine găinar și cioflingar de12.000 de euro? Fac eu asemenea mizerii, să o pun într-o situaţie urâtă pe Gabriela Firea, fina mea, pentru 7.000 – 12.000 de euro? Mă credeţi aşa? Eu nu o sfătuiesc să facă nimic. Eu nu învăţ femeile ce să facă. Eu îi învăţ pe bărbaţi ce să facă. Pe femei nici măcar nu le îndrum", a declarat Gigi Becali la TV Pro X

Citește AICI dezvăluirile Gazetei Sporturilor.

1.DOCUMENT ȘOCANT Firea i-a dat cu dedicație lui Gigi Becali îngrijirea terenului de pe Național Arena, oricât ar costa! FCSB poate cheltui oricât din banii publici

2. ACTE CU LUCRĂRI ȘI PREȚURI » Cum a păcălit Firea opinia publică în cazul contractului dat cadou lui Becali

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.