Liga 1

EXCLUSIV Dezvăluiri din culise! Gigi Becali a dat afară antrenorul unei echipe din Liga 1!

Articol de Cristian Marinescu  —  miercuri, 20 iunie 2018

Patronul FCSB s-a implicat pentru a doua oară în demiterea unui antrenor de la FC Voluntari: după Ionel Ganea, acum a influenţat şi decizia prin care „Briliantul” Adrian Mutu a fost îndepărtat.

Gigi Becali e patron la două cluburi de Liga 1. Şi la FCSB, dar şi la Voluntari! În acte nu e la niciuna dintre grupări, dar deciziile cele mai importante de la aceste echipe sunt influenţate decisiv de Becali. Dacă la FCSB nu e nicio surpriză, la formaţia de la marginea Bucureştiului imixtiunea lui e posibilă din cauza relaţiei pe care o are cu primarul Voluntariului, Florentin Pandele, care îi este fin lui Gigi.

Ultima mutare făcută de Voluntari a fost să-l demită pe Mutu. Decizia ar fi venit după ce chiar Becali, aflat de multă vreme într-un conflict cu fostul atacant, i-ar fi cerut acest lucru lui Pandele. Primarul s-a conformat, numai că există şi un preţ pentru această debarcare: achitarea clauzei de reziliere în valoare de 150.000 de euro.

Implicarea lui Gigi nu s-ar opri aici. Din închisoare, Cristi Borcea l-ar fi rugat pe naşul său să-l sensibilizeze pe Pandele să revină la varianta Claudiu Niculescu, cel cu care echipa a câştigat Cupa şi Supercupa în vara trecută. Niculescu e finul lui Borcea.

Nu e prima dată când un tehnician al Voluntariului e demis la ordinul lui Gigi Becali. În mai 2016, Ionel Ganea a fost, de asemenea, îndepărtat tot după ce Gigi Becali l-a rugat pe finul său să ia această hotărâre.

"Cu Voluntari a fost bine până la un moment dat, când a venit diavolul din Pipera. Şi împreună cu finul său, primarul Pandele, şi el e tot aşa, un om foarte uşor influențabil, m-au dat afară"

"Nu avusesem niciun conflict cu Becali. Mi-a zis că s-a dus la finul său şi i-a zis că am vorbit urât despre el. Şi de asta m-a dat afară. Eu îi cerusem doar să-i lase pe jucătorii Stelei împrumutați la Voluntari să joace împotriva Stelei. Când i-am zis treaba asta, a luat foc"
Ionel Ganea

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.