Tenis

Simona Halep vorbește deschis despre persoana care i-a schimbat viața: "Este grozav! Sunt mai fericită și zâmbesc mai mult"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 20 June 2018

Simona Halep, locul 1 WTA, a vorbit despre persoana care spune că a avut o importanță în succesul de la Roland Garros și în jocul extraordinar din ultima perioadă, psihologul Alexis Castorri. 

Americanca Alexis Castorri, 65 de ani, colaborează cu Simona de doi ani.

"Este grozav să ai pe cineva cu care să vorbești și care să îți dea idei despre cum să rezolvi anumite probleme. Te face să te accepți așa cum ești când ai o ratare. Mă bucur mult mai mult de ceea ce fac acum. Văd totul altfel acum. Sunt mai fericită și zâmbesc mai mult. Acum viața e frumoasă!

Cred că am luat educația de acasă. Am părinți grozavi, care m-au educat să fiu o persoană bună și să lupt pentru șansele mele. M-au făcut să cred că sunt capabilă să realizez lucruri mărețe", a declarat Simona Halep pentru Tennis Channel, citată de ziare.com.

De-a lungul anilor a lucrat cu Ivan Lendl, Kevin Anderson și Andy Murray, fiind unul dintre cei mai apreciați oameni din domeniu. Pe Kevin Anderson, finalist în 2017 la US Open, Castorri l-a încurajat să țipe "Come on" în fața oglinzii, iar lui Lendl i-a recomandat yoga și aerobic.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.