Stiri nebune

Şocant! Un bărbat a fost ucis de sicriul mamei sale

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Wednesday, 20 June 2018

Un bărbat care locuia în districtul Toraja de Nord din Indonezia a murit la înmormântarea propriei mame. Accidentul a avut loc săptămâna trecută, când Samen Kondorura, un muncitor din valea Parinding, în vârstă de 40 de ani, a avut un ghinion incredibil, care i-a fost fatal.

Acesta a vrut să respecte cu sfinţenie tradiţia funebră, însă atunci când a vrut să coboare sicriul mamei sale Berta, din turnul funerar lakian, împreună cu mai mulţi bărbaţi,  s-a produs tragedia. Sicriul din lemn masiv al răposatei, care avea peste 120 de kilograme, a căzut peste capul şi gâtul fiului ei, care a mai supravieţuit doar până a ajuns la spitalul de pe insula Celebes, unde şi-a dat ultima suflare. La autopsie s-a constatat că victima a avut cutia craniană spartă şi coloana ruptă în zona cervicală.

"În momentul în care coşciugul mamei a fost îndepărtat din turnul funerar lakian, scara improvizată a alunecat şi victima a fost prinsă sub sicriu. Nu poate fi vorba de mână criminală pentru că victima însăşi a fost cea care a montat scara. Este o neglijenţă umană cu nişte consecinţe deosebit de grave", a declarat Julianto Sirait, şeful de poliţie din Tana Toraja.

Oamenii din întreaga comunitate au fost şocaţi şi au spus că mama a vrut să îl ia cu ea pe fiu, ştiind cât de apropiaţi erau aceştia. Trupul neînsufleţit al lui Samen Kondorura a fost depus lângă cel al mamei sale Berta, urmând ca cei doi să fie înmormântaţi împreună.

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.