Liga 1

Cariera lui Patrick Petre, în impas!? Clauza pusă de echipa care vrea să-l aducă de la Dinamo

FOTO: Arhivă Gazeta Sporturilor

Articol de Victor Vrînceanu  —  vineri, 22 iunie 2018

Patrick Petre evită să semneze cu FC Botoșani pentru că moldovenii vor să-i bage în contract o clauză care rupe înțelegerea la prima abatere a mijlocașului.

Dinamo vrea să scape de Patrick Petre, 21 de ani. Cu toate că mijlocașul de bandă nu s-a impus în împrumutul de la Sepsi Sfântu Gheorghe, există în continuare interes pentru fiul lui Florentin.

Cordoba, din liga a doua spaniolă, și FC Botoșani sunt echipele care și-au manifestat disponibilitatea de a-l lua pe Patrick. Sursele Gazetei susțin că Petre a preferat oferta moldovenilor, superioară din punct de vedere financiar. Negocierile s-au împotmolit însă în momentul în care botoșănenii au cerut ca în contract să fie stipulată o clauză prin care se dezic de Patrick la prima abatere pe care acesta o are.

Cu toate că este considerat unul dintre tinerii de talent, viața extrasportivă a lui Petre junior i-a speriat pe cei de la Dinamo. Conducerea "câinilor" chiar i-a transmis impresarului lui Patrick faptul că jucătorul poate pleca în schimbul unor procente dintr-un viitor transfer, fără vreo sumă de bani.

1 golși 3 assist-uri în 25 de meciuri a reușit Petre pentru Sepsi în Liga 1, în sezonul 2017/2018

3 goluri
în 44 de meciuri a marcat Petre în Liga 1, all-time

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.