CM 2018

Acuze incredibile: "Messi a devorat 7 selecționeri! E rușinos, vrea să îl demită pe Sampaoli!" + ce antrenor așteaptă ca Messi să renunțe la națională

Lionel Messi, foto: reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 22 June 2018

Ricardo Caruso Lombardi, 56 de ani, a luat la țintă jucătorii și staff-ul tehnic argentinian. Fostul jucător argentinian, în prezent antrenor și jurnalist, e convins că fotbaliștii vor să scape de Jorge Sampaoli, acesta fiind motivul prestației lamentabile din meciul pierdut, 0-3, în fața Croației.

"Băiatul ăsta (nr. Messi) a devorat 7 antrenori! Jucătorii din națională vor să-l dea afară pe Sampaoli. Lui Messi nu-i pasă de nimeni și de nimic. A jucat atât de slab pentru că nu-l mai vrea pe Sampaoli. Să alerge, că e fotbalist, nu antrenor! Dacă vrea să fie selecționer, să meargă la cursuri. Mereu a vrut să se înconjoare de jucătorii pe care îi preferă, nu de cei mai buni. La ce față avea Messi la imn, eram deja conduși cu 5-0.

Niciodată nu l-am văzut pe Messi mai slab decât contra Croației. Nici nu s-a mișcat, n-a jucat. Dacă nu era pe teren ar fi fost același lucru. 

Am impresia că Messi a jucat prost intenționat ca să scape de Sampaoli și să-l pună pe Burruchaga. Ceea ce i-au făcut lui Sampaoli e rușinos! Nu l-au lăsat să cheme pe cine a vrut pentru acest Mondial. Pe Guido Centurion și Lautaro Martinez i-ar fi convocat, dar a trebuit să-l ia pe Biglia.

Eu am vorbit cu doi foști selecționeri ai Argentinei și știu că acolo orice antrenor e ostaticul jucătorilor. Trebuie să înceteze! Simeone va prelua naționala când va pleca Messi. Eu știu multe lucruri de la persoane din interior".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.