Liga 1

VIDEO+FOTO U Craiova l-a vândut și pe Băluță! A luat o sumă-record: "Negocierile au durat 10 zile" » Primele poze la noua echipă și imagini de la vizita medicală

+1 Foto
FOTO: Cristi Preda

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 22 iunie 2018

După ce l-a dat pe Vladimir Screciu la Genk pentru două milioane de euro, U Craiova a mai vândut un jucător important: mijlocașul Alexandru Băluță la Slavia Praga, vicecampioana Cehiei.

Băluță, 24 de ani, a semnat un contract valabil pentru următoarele 4 sezoane cu Slavia, iar U Craiova va primi 3 milioane de euro. Băluță e astfel cel mai scump jucător plecat în străinătate din istoria clubului, alături de Ivan, transferat la Krasnodar în 2017 pe aceeași sumă.

"Sunt foarte fericit că am ajuns aici, foarte mândru, voi da totul!"
Alexandru Băluță



"După 10 zile de negocieri intense, clubul Universitatea Craiova a ajuns la un acord cu formația Slavia Praga pentru transferul definitiv al căpitanului Alexandru Băluță. Alex, îți mulțumim pentru tot ceea ce ai realizat la Știința, îți dorim mult succes și să fii un ambasador al Universității Craiova în Europa", se arată în comunicatul emis pe site-ul oficial al oltenilor.

Vizita medicală:

Cine e Alexandru Băluță

Alexandru Băluță evolua pentru U Craiova din 2014, perioadă în care a înscris 28 de goluri în 140 de meciuri în toate competițiile. Alături de olteni, Băluță a câștigat Cupa României în acest sezon.

Perioada petrecută la Craiova a fost sinonimă și cu debutul lui Băluță la prima reprezentativă, unde a strâns 5 meciuri și a înscris un gol, în amicalul România - Chile 3-2 din era Christoph Daum.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.