CM 2018

E calificat deja în optimi și critică naționala Argentinei: "E o echipă mediocră. Nu are nicio șansă la câștigarea trofeului!"

FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 22 June 2018

Artem Dziuba (29 de ani), vârful naționalei Rusiei, a fost necruțător cu naționala Argentinei după înfrângerea împotriva Croației, scor 0-3.

"Eram sigur că naționala Croației va învinge Argentina. Nu sunt surprins nici de diferența de scor, 3-0. Separat, sud-americanii sunt niște jucători extraordinari, dar formează o echipă mediocră după standardele fotbalului actual. Nu au nicio șansă la câștigarea trofeului!", a declarat Dziuba, conform sport-express.ru.

"Plănuiesc să devin antrenor când mă voi retrage. O să fiu ca Yevgeni Trefilov, antrenorul naționalei de handbal a Rusiei"
Artem Dziuba

Rusia este deja calificată în optimile de finală ale Campionatului Mondial. Luni va juca împotriva celor din Uruguay un meci decisiv pentru poziția în grupa A.

Vezi și: Acuze incredibile: "Messi a devorat 7 selecționeri! E rușinos, vrea să îl demită pe Sampaoli!" + ce antrenor așteaptă ca Messi să renunțe la națională

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.