Liga 1

Derapaj al lui Ionel Ganea! I-a jignit pe Edi Iordănescu și Nicolae Dică: "Unul e instabil, altul n-are coloană vertebrală"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 23 iunie 2018

Ionel Ganea a vorbit despre situația din Liga 1 și i-a jingit dur pe Edi Iordănescu, antrenorul lui CFR Cluj, și pe Nicolae Dică, tehnicianul celor de la FCSB.

"Omul (n.r. Edi Iordănescu ) nu e foarte hotărât. Ba zice că vrea să plece în străinătate, ba că rămâne în ţară. Apoi din nou spune că nu mai rămâne. E un om foarte instabil. A rămas aici pentru că nu avea variante mai bune. El visează cai verzi pe pereţi. Vrea să se ducă la căldură şi să-i dea ăia vreo 2-3 milioane de euro. El vine din valul tânăr de antrenor, dar să nu joci fotbal nici la Liga a III-a şi să ajungi antrenor.

"Dacă eram Dică, eu n-aş fi rămas la FCSB. Ţine de coloana vertebrală. Dacă eşti bărbat, eşti bărbat şi în pielea goală. Nu numai îmbrăcat. Oricum, vedeţi că Dumnezeu nu-i ajută? De trei ani, nu mai câştigă campionatul. Îl pierd aşa la milimetru", a declarat Ionel Ganea la TV Telekom Sport.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.