Liga 2

"Lupii" nu se joacă! Un jucător din Liga 1 și un brazilian au semnat cu Petrolul!

Sebastian Ghinga, în dreapta

Articol de Ionel Luţan  —  sâmbătă, 23 iunie 2018

Petrolul a mai adus un jucător obișnuit cu aerul primului eșalon competițional după ce clubul condus de Cristi Vlad bifase alte două mutări reușite, Claudiu Herea și Florin Plămadă.

A venit rândul lui Sebastian Ghinga să semneze un acord valabil doi cu echipa antrenată de Leo Grozavu. Om de bază, stagiunea trecută, la Sepsi Sfântu Gheorghe, Ghinga și-a mai legat numele, de-a lungul unei cariere importante, de cluburi precum Aerostar Bacău, Sportul Studenţesc, FC Botoşani, Academica Clinceni şi Metalul Reşiţa.

Altfel, cu trei certitudini, Herea, Plămadă și Ghinga, dar cu foarte mulți jucători aflați în probe, tehnicianul Leo Grozavu va organiza, mâine, un joc școală pentru a trece în revistă lotul de care dispune la acest moment.

După venirile lui Claudiu Herea, Florin Plămadă şi Sebastian Ghinga a venit rândul unui jucător brazilian să bată palma cu responsabilii clubului petrolist. A venit rândul unui jucător brazilian de 25 de ani să semneze un angajament pe trei sezoane cu echipa antrenată de Leo Grozavu.

John Theodoro Sobrinho s-a alăturat lotului petrolist şi este văzut de responsabilii echipei drept un jucător cu un excelent potenţial în linia de mijloc sau chiar în atac unde noul jucător al ploieştenilor poate evolua.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.