Liga 4

Două lovituri primite de Adrian Mititelu » A pierdut încă un război cu U Craiova din Liga 1 + e acuzat de evaziune fiscală și înșelăciune

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 23 iunie 2018

Adrian Mititelu, finanțatorul celor de la FC U Craiova, se confruntă cu noi probleme. Omul de afaceri de 50 de ani e acuzat de evaziune fiscală și înșelăciune de pe urma transferului lui Mihai Costea la FCSB. 

Luni, 25 iunie, acesta se va prezenta în instanță pentru un nou proces în cazul transferului lui Mihai Costea la FCSB din 2011. Se așteaptă ca de data aceasta judecătorii să dea un verdict final, după ce cazul a mai fost amânat în nenumărate rânduri. 

Mititelu și Gigel Preoteasa, la acea vreme secretar al Științei, sunt acuzați că l-au vândut pe Mihai Costea la FCSB, deși lotul de jucători se afla la acel moment sub sechestrul Fiscului și Mititelu nu avea voie să vândă pe nimeni.

Totuși, Mihai Costea a fost vândut în 2011 de Mititelu contra sumei de 1,1 milioane de euro. În acest dosar, FCSB s-a constituit parte civilă cu suma de 1,1 milioane de euro.

Mititelu ar fi pierdut și brandurile

Veștile proaste nu s-ar fi oprit însă aici pentru Mititelu. Pe 22 iunie 2018, U Craiova, clubul din Liga 1, ar fi obținut definitiv la OSIM acordarea mărcilor "Fotbal Club Universitatea Craiova" și "FC Universitatea Craiova", se arată pe site-ul craiova-maxima.ro.

Astfel, formația din Liga 1 ar fi obținut oficial toate simbolurile identițății Științei: brandurile "CS Universitatea Craiova", "FC Universitatea Craiova", "Fotbal Club Universitatea Craiova", "Știința Craiova", stema istorică în dungi și stema istorică cu leul.

Brandul "Fotbal Club Universitatea Craiova" – act emis de OSIM pe 22 iunie 2018:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.