Liga 1

Revenire-surpriză la FCSB pentru sezonul viitor: "Poate ajuta foarte mult echipa"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 24 iunie 2018

Helmuth Duckadam, președintele de imagine al FCSB, a vorbit despre Antonio Jakolis și a declarat că jucătorul ar trebui să primească șanse în echipa lui Nicolae Dică.

"Jakolis mi-a plăcut când juca la CFR și cum a început la Steaua în prima perioadă. După aceea a avut cu o scădere de formă și a prins mai greu echipa. Cred că ar merita o șansă. Este un jucător de viteză și care poate să ajute foarte mult echipa", a declarat Helmuth Duckadam la Pro X.

Antonio Jakolis s-a întors la FCSB și a intrat direct în pâine în cantonamentul echipei din Brașov. Croatul de 26 de ani a fost împrumutat în sezonul trecut la Apollon Limassol, unde a avut prestații foarte bune, dar ciprioții nu și-au permis să-l păstreze. Oficialii vicecampioanei au cerut 500.000 de euro pentru un transfer definitiv al mijlocașului, care a marcat pentru Apollon 5 goluri și a oferit 15 pase decisive în 43 de meciuri, în toate competițiile.

Jakolis a venit la FCSB în vara lui 2016 și a evoluat un sezon pentru echipa roș-albastră. A jucat 24 de meciuri și a marcat un gol pentru roș-albaștri.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.