CM 2018

Maradona vrea să intre în cantonamentul Argentinei alături de alte legende ale "pumelor": "Ăsta e planul meu"

FOTO: Reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 24 iunie 2018

Diego Maradona, fost campion mondial cu Argentina în 1986, este prezent în Rusia la Campionatul Mondial și suferă din cauza rezultatelor slabe.

Fostul jucător a vorbit pentru o televiziune din Venezuela, TeleSur, și a propus ca el și alte glorii ale Argentinei să vină în cantonament și să stea de vorbă cu jucătorii și cu selecționerul Jorge Sampaoli.

"Sunt foarte trist din cauza a ceea ce se întâmplă. Acum după victoria Nigeriei, s-a deschis o portiță și trebuie profitat. Aș vrea să am o discuție cu jucătorii. Eu, Pumpido, Goycochea, Caniggia, Troglio, Passarella sau Valdano. Băieți, trebuie să ne apărăm onoarea. Am avut probleme mari contra Croația. Acum cel mai greu nu fi cu Nigeria. Cel mai greu va fi să luptăm cu limitele noastră și să înțelegem ce vrea antrenorul", a declarat Maradona în direct la TV.

 

  • Argentina - Nigeria și Croația - Islanda se joacă marți, de la ora 21:00. Meciurile vor fi în direct pe TVR 1  și liveTEXT pe GSP.RO. Argentina trebuie să câștige meciul cu Nigeria, iar Islanda să nu învingă Croația.
Clasamentul grupei D
1. Croația 2 meciuri / 6 puncte
2. Nigeria  2m / 3p
3. Islanda 2m / 1p
4. Argentina 2m / 1p
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.