Liga 1

EXCLUSIV Încă un antrenor recunoaște că Becali se implică la echipă: "Normal că au mai fost intervenții ale lui Gigi. Altceva m-a deranjat, a fost urât!"

Articol de Justin Gafiuc, Marius Mărgărit  —  luni, 25 iunie 2018

Gazeta Sporturilor a pregătit azi un număr special, dedicat aniversării lui Dorinel Munteanu, care împlinește 50 de ani.

Într-un interviu exclusiv acordat GSP, fostul mijlocaș a vorbit despre transferul perioada în care a antrenat FCSB și despre influența lui Gigi Becali în alcătuirea echipei.

- Dorinel, în cariera ta de antrenor ai avut mandate şi la Dinamo, şi la Steaua dar destul de scurte.
- Da, cam scurte, e adevărat. Dar asta a fost decizia conducerii celor două cluburi, la acel moment

- Gigi Becali te-a demis chiar foarte repede.
- După doar 5 meciuri în campionat şi trei în Champions League. Cu Bayern Munchen în deplasare, cu Fiorentina acasă şi la Lyon. Numai nume grele. M-a demis după înfrângerea cu francezii.

- Spunea atunci că Steaua a fost o pălărie prea mare pentru tine.
- Era tipic pentru el. Nu asta a fost problema, ce a zis. Pe mine m-a deranjat modul în care am fost demis. Eram în Germania, am aflat de la televizor. N-a avut nimeni din conducere puterea să-mi spună în faţă. A fost urât. Bine că nu a fost pălăria prea mare pentru următorii antenori.

- Ai regretat venirea la Steaua?
- Şi nu şi da. Nu, pentru că era Steaua şi am vrut să fac treabă acolo. Da, fiindcă aveam deja o rânduială, începusem un proiect frumos la U Cluj. Dar am fost slab fiindcă am acceptat. Chiar îmi pare rău, îmi cer scuze celor care erau acolo, pentru că i-am dezamăgit atunci când am plecat.

- Au fost intervenţii ale lui Gigi, în alcăuirea echipei, cu telefoane pe bancă?
- Normal că au mai fost. Am trăit și eu ce li s-a întîmplat și altora. Nu s-a schimbat nimic. Se ştie cum e Gigi. Dar eu nu-l băgam în seamă. Ziceam ca el şi făceam ca mine.

Vezi și: Dorinel Munteanu face o incursiune spectaculoasă prin cariera sa, la împlinirea a jumătate de secol de viață: ”Echipa națională a fost biserica mea”

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.