CM 2018

FOTO Primele explicații ale lui Maradona » De ce s-ar fi comportat ciudat la timpul meciului Nigeria-Argentina

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 27 iunie 2018

Diego Armando Maradona, 59 de ani, a șocat în timpul meciului Nigeria - Argentina 1-2, făcând mai multe gesturi obscene și având nevoie de ajutor la final pentru a pleca din tribună. (Vezi aici video și foto)

După meci, fostul campion mondial din 1986 a avut nevoie de intervenția medicilor și a explicat ce a pățit. I s-a făcut rău și că a avut dureri în zona gâtului.

"Vreau să vă spun că sunt bine, că nu sunt și nu am fost internat. În pauza meciului Argentina - Nigeria mă durea foarte tare în zona gâtului și am suferit o decompensare (n.r. pierderea echilibrului și apariția unei stări de epuizare).

Am fost consultat de un medic și mi-a spus să mă duc acasă înainte de repriza a a douaDar am vrut să rămân pentru că ne jucam soarta. Cum puteam să plec?

Vă trimit tuturor o sărutare și vă rog să mă iertați pentru sperietură. Vă mulțumesc pentru sprjin. Diego va mai sta pe aici", a fost mesajul lui Maradona postat pe contul de facebook, alături de o fotografie în care un medic îi făcea mai multe verificări.

Vezi și: FOTO + VIDEO ȘOCANT! Imagini INCREDIBILE cu Maradona în prim-plan! A fost cărat pe brațe la finalul victoriei Argentinei!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.