CM 2018

VIDEO Imagini incredibile în Nigeria - Argentina » Selecționerul Sampaoli îl întreabă pe Messi ce schimbare să facă

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 27 iunie 2018

Argentina a învins Nigeria cu 2-1, grație unui gol în minutul 87, și s-a calificat în optimile Campionatului Mondial. În timpul meciului s-a întâmplat ceva ce jurnaliștii au bănuit de multă vreme: Messi a hotărât ce schimbare să facă selecționerul Sampaoli!

  • Argentina va juca în optimi cu locul 1 din grupa C, Franța, pe 30 iunie, la Kazan, de la ora 17:00

În repriza a doua, camerele TV l-au surprins pe selecționerul Argentinei, Jorge Sampaoli, întrebându-l pe căpitanul Leo Messi dacă să-l introducă pe atacantul Kun Aguero. "Leo, îl bag pe Kun?", a fost întrebarea antrenorului către jucător, potrivit Ole, cel mai cunoscut ziar de sport din Argentina!

Kun Aguero, marcatorul unui gol în meciul Argentina - Islanda 1-1, a fost introdus de Sampaoli în minutul 80, în locul lui Taglaifico. Messi este nașul copilului lui Kun, iar cei doi sunt foarte buni prieteni.

De-a lungul timpului, presa din Argentina a scris în mai multe rânduri că Messi dictează la națională, schimbând antrenorii și stabilind cine joacă. Două dintre cele mai mari scandaluri sunt legate de neconvocarea lui Mauro Icardi și de faptul că Paulo Dybala a jucat doar 20 de minute în faza grupelor.

  Vezi AICI Galerie foto cu momentul

Vezi aici VIDEO

Clasament final Grupa D

1. Croația 3 meciuri, 9 puncte
2. Argentina 3 m, 4 p
3. Nigeria 3 m, 3p
4. Islanda 3 m, 1 p

 Intră pe Mondial2018.GSP.ro - meciuri LIVE, program complet, infografii și statistici real-time - totul AICI!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.