Liga 1

OFICIAL Astra a adus un fost golgeter din Liga 1! EXCLUSIV Primele reacții după transfer

Articol de Vlad Nedelea  —  miercuri, 27 iunie 2018

Astra, echipa antrenată de Marius Măldărășanu, a oficializat transferul atacantului albanez Azdren Llullaku, 30 de ani.

Fostul golgeter din Liga 1 în sezonul 2016 - 2017 a semnat un contract pe 2 ani, urmând ca vineri să plece alături de colegi în cantonamentul din Slovenia. Ultima dată Llullaku a fost legitimat la Virtus Entella, pentru care a jucat 4 meciuri din februarie.

"Mă bucur că m-am întors acasă. Abia aștept să încep munca la noua echipă. Cunosc bine Astra. Este o echipă cu nume mare și să trebuiască să dau totul. În România m-am simțit bine și sunt dator acestei țări. Îi mulțumesc impresarului Bogdan Apostu că m-a ajutat la acest transfer. Știam că 2-3 de ani voi sta afară după sezonul bun de la Mediaș, doar că nu a fost așa. Dar nu regret nimic. Sunt bucuros să sunt jucătorul Astrei", a spus Azdren Llullaku pentru GSP.RO.

"Llullaku este golgeterul campionatului în sezonul precedent, chiar dacă a plecat din România la jumătatea sezonului. Nu cred că s-a mai întâmplat așa ceva în istoria fotbalului românesc. Astra a făcut o afacere excelentă. Azdren este un fotbalist care face diferența, un caracter deosebit și un jucător de echipă națională. Prin felul în care au decurs negocierile, a demostrat că are încredere în el. Are toate atuurile să reușească la Astra. Îi doresc multă baftă"Bogdan Apostu, impresar

De-a lungul carierei, Llullaku a mai jucat la Conegliano, Sacilese, Sudtirol, Domegliara, Tamai, SandonaJesolo, Gaz Menta, CSM Poli Iași, FC Astana, Tobol Kostanay și Virtus Entella.

500.000 €este cota lui Llullaku, potrivit transfermarkt

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.