Tenis

SIMONA HALEP LA WIMBLEDON. FOTO + VIDEO Simona s-a antrenat azi alături de un fost star din ATP: "El a fost atât de drăguț, sper că am jucat ok"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 27 iunie 2018

După ce mai devreme s-a salutat cu Rafael Nadal, campionul de la Roland Garros, Simona Halep s-a antrenat în această după-amiază la Wimbledon cu fostul lider mondial Lleyton Hewitt (37 de ani), retras din activitate în urmă cu doi ani. 

"Antrenorul meu mi-a făcut o mare surpriză astăzi. Am fost norocoasă să mă antrenez cu Lleyton Hewitt, iar el a fost atât de drăguț. Mulțumesc, Lleyton și mulțumesc, Darren! Sper că am jucat ok și că am menținut bine câteva raliuri", a fost mesajul postat de Simona Halep pe Instagram. 

Australianul Hewitt se află în relații excelente cu compatriotul Darren Cahill, cel care l-a antrenat pe Lleyton între 1998 și 2001, perioadă în care cel poreclit "Rusty" a câștigat US Open în 2001.   

2 titluri de Mare Șlem
a cucerit Hewitt: US Open 2001 și Wimbledon 2002

  • Turneul de la Wimbledon se desfășoară în perioada 2-16 iulie. Simona Halep este favorită principală pe tabloul feminin, a cărui componență va fi stabilită vineri

Vezi și:  SIMONA HALEP LA WIMBLEDON. VIDEO De la campion la campion » Ce au făcut Simona Halep și Rafa Nadal când s-au văzut la Wimbledon

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.