Liga 4

EXCLUSIV CSA Steaua, promovată direct într-o ligă superioară?! Oferta primită + răspunsul categoric al oficialilor CSA

Articol de Vlad Nedelea  —  joi, 28 iunie 2018

CSA Steaua e nevoită să joace încă un an în Liga a 4-a, cel puțin asta e situația actuală, după ce a pierdut play-off-ul în dauna Rapidului. Roș-albaștrii puteau profita de un "artificiu" și să joace, totuși, în sezonul următor într-un eșalon superior. 

Șefii de la Juventus București, formație care tocmai a retrogradat din Liga 1, i-au contactat pe oficialii Stelei și au avut în plan o "fuziune" între cele două părți, în urmă cu 3 săptămâni. 

"Am fost într-o discuție. A durat 5 minute, acum 3 săptămâni. A fost o discuție informală, mă rog ... Chiar a doua zi am dat un răspuns că nu suntem interesați", a spus Cristian Petrea, comandantul CSA Steaua.

Întrebat dacă interesul a venit dinspre Juventus, Petrea a fost ferm: "Da, da, da! Am analizat contextul și oferta lor și am declinat totul". 

Concret, șefii de la Juventus și-ar fi dorit o fuziune cu CSA Steaua, numai că în acest context, clubul din Ghencea n-ar fi avut acceptul de a juca în Liga a 2-a. Echipa Armatei trebuie să aibă un finanțator din mediul privat dacă vrea să evolueze în primele două eșaloane ale fotbalului românesc.

Turnu Măgurele interesată și ea

Nu e prima dată când Juventus București caută o fuziune. S-a întâmplat și în iarnă, dar a mai fost și în această vară o discuție, cu Voința Turnu Măgurele (Săelele), care a terminat pe locul 3 sezonul trecut de Liga a 3-a.

Poziția "vacantă" pe care echipa din Colentina ar fi putut să o lase în Liga a 2-a a stârnit interesul echipei apropiate de Liviu Dragnea. Deocamdată și aceste discuții s-au blocat.

Spre deosebire de CSA Steaua, Voința ar fi avut dreptul de a juca în Liga a 2-a, fără să mai fie nevoie de alte mutări. 

Schimbă numele!

Ilie Ciuclea, patronul celor de la Juventus, pare însă decis să continue activitatea fotbalistică, după ce în mai multe rânduri a căutat să scape de echipă. Numai că formația nu se va mai numi Juventus. 

FC Geto Dacica ar urma să fie numele formației din sezonul viitor, care va schimba și sigla, lucru confirmat și de oamenii din club. 

Aceasta a fost dorința patronului de mai mult timp, mai ales că au existat și somații din partea clubului Juventus Torino pentru ca echipa românească să schimbe numele și sigla. 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.