Tenis

O jucătoare de top din WTA, neimpresionată de succesul Simonei de la Roland Garros: "Uite care-i treaba, chiar nu-mi pasă dacă a câștigat Halep”

FOTO: REUTERS

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 28 iunie 2018

Karolina Pliskova (7 WTA) a vorbit despre șansele sale la Wimbledon, al treilea turneu de Mare Șlem al anului care începe luni. Totodată, jucătoarea cehă a mărturisit că nu e impresionată de succesul Simonei Halep (1 WTA) de la Roland Garros

"Uite care-i treaba, eu nu mă gândesc dacă e bine sau nu că a câștigat Simona Halep la Roland Garros. Nu-mi pasă cine câștigă. Chiar nu-mi pasă, dacă nu câștig eu nu contează pentru mine.

Totul este deschis la Wimbledon și cred că e o șansă bună pentru toată lumea. Dacă ai parte de o tragere la sorți bună, dacă te simți ok, simt și eu că pot câștiga un turneu de Mare Șlem, cu siguranță. Am fost în finală, de ce să nu fac și un pas înainte?

Nu sunt sigură că pot câștiga la Wimbledon pentru că simt că nu joc cel mai bun tenis al meu, dar uneori ai nevoie să supraviețuiești câteva meciuri și apoi totul e posibil. Nu vreau să pun multă presiune pe mine", a declarat Pliskova, în presa internațională, conform ziare.com.

Turneul de la Wimbledon, al treilea de Mare Șlem al anului, se va desfășura în perioada 2-16 iulie.

Vezi și: Performanță excepțională pentru tenisul românesc » Avem 8 jucătoare pe tabloul principal de la Wimbledon

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.