Liga 4

Nu a mai rezistat! Atac dezlănțuit la adresa CSA Steaua: "Ăștia sunt niște murături, râșii României! L-au supt de bani pe Gigi Becali, iar apoi l-au pus pe Talpan să-l dea în judecată"

FOTO: Gazeta Sporturilor

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 29 iunie 2018

Așa cum GSP.ro a anunțat în exclusivitate joi, celor de la CSA Steaua li s-a propus să fuzioneze cu Juventus București, formație care a retrogradat în Liga a 2-a în sezonul recent încheiat.

Oficialii Armatei, prin vocea comandatului Cristian Petrea, au refuzat vehement deal-ul propus de oficialii lui Juventus, iar mutarea nu s-a materializat.

Refuzul vehement primit din partea CSA Steaua l-a scos din minți pe Ilie Ciuclea, patronul lui Juventus, care a avut o reacție extrem de dură la adresa oficialilor echipei Armatei.

"Ăştia de la CSA Steaua sunt nişte murături. Murăturile naibii l-au nenorocit pe Gigi Becali. L-au supt de bani atâţia ani de zile. Să le fie ruşine! Le-a dat Gigi Becali bani de i-a rupt pe toţi, iar după ce nu a mai pompat bani în ei l-au pus pe Taplan ăla să îl dea în judecată.

Ăştia sunt marii colonei şi generali de la armată. Ăştia au făcut de râs numele Steaua deoarece nu au fost în stare să promoveze din Liga 4 în Liga 3. Eu nu aş mai fi ieşit din casă trei luni de zile. Păi, cum să stea în Liga 4 o echipă care are pe tricou stema cu care în 1986 s-a câştigat Cupa Campionilor? Voi nu realizaţi că sunteţi râşii României? Sunteţi nişte incompetenţi, iar lui Petrea (n.r. Cristian Petrea - comandat CSA Steaua) trebuie să îi fie ruşine pentru situaţia în care a ajuns Steaua. Crezi că îmi e frică de Petrea?

Vorbesc fără să îmi fie frică de nimeni. Gigi Becali nu a făcut de răs niciodată numele Steaua. Gigi Becali a dus Steaua din nou într-o semifinală de cupă europeană. Petrea unde a dus Steaua? O ţine în mocirlă şi pe maidane.

Acum ei au avut curajul să iasă public şi să se laude cu un gest pe care noi am vrut să îl facem faţă de ei? Păi, nu vă este, mă murăturilor, ruşine să afirmaţi public că ne-aţi refuzat pe noi? A fost o discuţie amicală ca între nişte prieteni, dar voi ce faceţi? Ieşiţi public şi vă daţi mari şi tari că aţi refuzat Juventus Bucureşti? Dar voi cine sunteţi? Aţi făcut de râs numele Steaua şi o să staţi în Liga a 4-a peste 14 ani. Ce vreţi să demonstraţi? Să vedeţi că nu o să vă mai ajute nimeni. Voi credeţi că o să ajungeţi vreodată în Liga 1 în actualul sistem de organizare pe care îl aveţi? Spuneţi, mă, adevărul suporterilor că tot la mâna unui patron o să ajungeţi, nu mai minţiţi lumea!", a declarat Ilie Ciuclea, potrivit Fanatik.

Șefii de la Juventus București, formație care tocmai a retrogradat din Liga 1, i-au contactat pe oficialii Stelei și au avut în plan o "fuziune" între cele două părți, în urmă cu 3 săptămâni.

Concret, șefii de la Juventus și-ar fi dorit o fuziune cu CSA Steaua, numai că în acest context, clubul din Ghencea n-ar fi avut acceptul de a juca în Liga a 2-a. Echipa Armatei trebuie să aibă un finanțator din mediul privat dacă vrea să evolueze în primele două eșaloane ale fotbalului românesc.

Vezi și: EXCLUSIV CSA Steaua, promovată direct într-o ligă superioară?! Oferta primită + răspunsul categoric al oficialilor CSA

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.