Liga 1

O nouă variantă pentru Alibec » Impresarul atacantului: "Acum plec acolo, dar Gigi cere cam mult"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Friday, 29 June 2018

Denis Alibec (27 de ani) este exclus din lotul celor de la FCSB și se antrenează singur în așteptarea unui contract. Impresarul jucătorului, Florin Lovin, a plecat azi în Rusia și spune că va avea acolo mai multe întâlniri în încercarea de a convinge anumite echipe să-l cumpere.  

"Toţi suntem curioşi să vedem cum va arăta FCSB fără Budescu şi fără Alibec. Chiar acum voi pleca în Rusia şi voi încerca să-i găsesc echipă. Am stabilit mai multe întâlniri cu câţiva directori sportivi din Rusia, de la echipe de acolo.

Încă nu e închisă 100% nici afacerea cu Şumudică. Ar putea ajunge şi la Al Shabab. Însă e foarte greu. Când ceri 1.7 milioane de euro pe un jucător care a dat un singur gol, este puţin cam greu să-l vinzi. În plus, lumea ştie că Denis are un caracter ceva mai dificil.

El trebuie să fie luat de un antrenor care să-i ofere sprijin şi cred că va renaşte. Oricum, nu mai există cale de împăcare cu cei de la FCSB", a declarat impresarul lui Denis Alibec, Florin Lovin, pentru TV Telekom Sport.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.