Tenis

Reacția Mihaelei Buzărnescu după finala pierdută alături de Irina Begu la Eastbourne: "Sunt chiar șocată"

Mihaela Buzărnescu FOTO: Reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 30 iunie 2018

Irina Begu (27 de ani) și Mihaela Buzărnescu (30 de ani) au pierdut finala de dublu de la Eastbourne în fața canadiencei Gabriela Dabrowski și a chinezoaicei Yi-Fan Xu, scor 3-6, 5-7.

Favoritele numărul 4 ale turneului de la Eastbourne nu au avut emoții în fața româncelor. Mult mai sigure la serviciu, cu un procentaj excelent pe cel de-al 2-lea, 72 la sută, față de doar 30 cât au avut Begu și Buzărnescu, Dabrowski și Yi-Fan Xu s-au impus în doar 82 de minute.

Jocul româncelor a lăsat de dorit, Buzărnescu cerându-și scuze pentru nivelul etalat astăzi: "N-am fost într-o formă bună. Sunt chiar șocată de felul în care am putut să joc. Îi mulțumesc Irinei că a jucat alături de mine săptâmana aceasta".

"Și eu vreau să-i mulțumesc Mihaelei, pentru că a trecut o perioadă de când n-am mai jucat împreună. A fost o săptamână bună și m-am simțit bine aici. Mi-a plăcut foarte mult vremea"
Irina Begu

26.000 $vor primi în total Begu și Buzărnescu pentru calificarea în finală

În finala probei de simplu de la Eastbourne, Caroline Wozniacki s-a impus în fața bielorusei Aryna Sabalenka, scor 7-5, 7-6(5). Vezi detalii AICI!

Vezi și: Simona Halep a făcut MARELE anunț chiar înainte de Wimbledon: "Vreau o medalie olimpică pentru România! Acesta este visul meu acum"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.