CM 2018

Discurs de adevărat lider al lui Cristiano Ronaldo după eliminarea Portugaliei: "Fiți siguri de un lucru!"

FOTO: Reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 01 iulie 2018

Portugalia a părăsit sâmbătă seara Mondialul încă din faza optimilor de finală. Lusitanii au pierdut cu Uruguay, 1-2, iar visul lui Cristiano Ronaldo de a câștiga un turneu final e din nou spulberat prematur. 

  • Sfertul de finală Uruguay - Franța se va juca vineri, 6 iulie, ora 17:00

La finalul meciului, superstarul portughez de 33 de ani a avut un discurs de adevărat lider și a dat asigurări că naționala Portugaliei va continua să fie una dintre cele mai bune din lume și în următorii ani.

"Acesta este fotbalul. Cel care înscrie mai multe goluri câștigă. De asta Uruguay s-a calificat mai departe. Portugalia s-a prezentat bine, în termeni generali. În opinia mea, am fost mai buni decât Uruguay. Am avut destule oportunități, dar golurile fac diferența.

Echipa noastră a luptat bine la acest Mondial. Căpitan fiind, sunt extrem de mândru de acest grup, de întreg staff-ul. Toată lumea a făcut tot posibilul pentru ca lucrurile să meargă bine. Sunt foarte fericit și plec de aici fericit. Nu așa cum voiam, dar senzațiile sunt bune. Portugalia va continua să câștige lucruri importante.

Nu e timpul să vorbim despre viitorul antrenorului, al jucătorului, al echipei. Fiți siguri doar că această echipă va continua să fie una dintre cele mai bune din lume. E un grup fantastic, cu o ambiție imensă de reușită și sunt încrezător că naționala noastră va fi întotdeauna la vârf", a spus Cristiano Ronaldo, potrivit AS.

Vezi și: GALERIE FOTO Too much class in one picture! Imaginea serii: Gestul lui Ronaldo față de Cavani: "Voia să se asigure că iese" :D

Vezi aici toate detaliile despre înfrângerea Portugaliei cu Uruguay, 1-2

PROGRAMUL COMPLET AL OPTIMILOR

  • Franța - Argentina 4-3 Detalii AICI
  • Uruguay - Portugalia 2-1 Detalii AICI
  • Spania - Rusia, 1 iulie, ora 17:00;  Moscova
  • Croația - Danemarca, 1 iulie, ora 21:00; Novgorod
  • Brazilia - Mexic, 2 iulie, ora 17:00; Samara
  • Belgia - Japonia, 2 iulie, ora 21:00, Rostov
  • Suedia - Elveția, 3 iulie, ora 17:00; Sankt Petersburg
  • Columbia - Anglia, 3 iulie, ora 21:00, Moscova
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.