Campionate

Bombă! Eliminat de la Mondial, Cristiano Ronaldo ar putea prinde un transfer de neimaginat: "Ce poveste!"

FOTO: Reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 01 iulie 2018

Eliminat sâmbătă seara din optimile Campionatului Mondial, după înfrângerea Portugaliei cu Uruguay, 1-2, Cristiano Ronaldo ar putea fi protagonistul unei mutări cu adevărat șocante în această vară. Portughezul ar putea ajunge la Juventus, campioana ultimelor 7 ediții din Serie A. 

Zvonul a fost lansat de ediția tipărită a ziarului Tuttosport, a căruit primă pagină a lăsat Italia cu gura căscată în această dimineață: "Ronaldo-Juventus, ce poveste", au titrat jurnaliștii italieni.

Ronaldo a lăsat de înțeles în această vară că ar fi dispus să plece de pe "Bernabeu" după o experiență impresionantă de 9 ani, iar Juventus încearcă să îl convingă pe Ronaldo să bifeze o primă aventură în Serie A.

Cristiano Ronaldo are o clauză de reziliere de un miliard de euro, iar presa internațională a scris că Real l-ar lăsa pe portughez să plece în schimbul a "doar" 120 de milioane de euro. Oficialii madrilenilor au negat însă această posibilitate.

Ronaldo se află la Madrid din 2009, perioadă în care a atins cifre și recorduri de neimaginat. Cristiano a înscris 450 de goluri în tricoul madrilenilor, cucerind nu mai puțin de 4 Ligi ale Campionilor și 4 Baloane de Aur în perioada petrecută la Real Madrid.

Vezi și:  Discurs de adevărat lider al lui Cristiano Ronaldo după eliminarea Portugaliei: "Fiți siguri de un lucru!"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.