Tenis

OFICIAL Mihaela Buzărnescu a semnat cu o firmă americană de echipament sportiv: "Suntem mândri că s-a alăturat familiei noastre"

FOTO: Reuters

Articol de Luminiţa Paul  —  duminică, 01 iulie 2018

Mihaela Buzărnescu a semnat oficial cu firma americană de echipament Sofibella, ale cărei ținute le purta din 2016, dar doar în baza unei înțelegeri.

Ascensiunea remarcabilă a româncei din primăvara trecută și până acum a dus la concretizarea acordului, aceasta însemnând un salt de peste 500 de locuri între locul 540 în ianuarie 2017 și 28, pe care îl ocupă săptămâna aceasta.

De asemenea, ea este pe poziția a 38-a la dublu. "Mihaela este o sportivă tânără și talentată, care arată în mod constant pasiune, încredere și voință de îmbunătățire, pe teren și în afara lui", a spus Franco Forcella, fondatorul și președintele Sofibella.

"Suntem mândri că s-a alăturat familiei noastre", a adăugat el. Alte două jucătoare române etalează echipamentul firmei, Monica Niculescu și Raluca Olaru, iar rusoaica Anastasia Pavliucenkova a trecut la brandul american de la începutul acestui an.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.