CM 2018

Legenda Spaniei s-a retras din națională după meciul cu Rusia: "Despărțirile nu sunt întotdeauna așa cum ți le-ai dorit"

FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 01 July 2018

Andres Iniesta (34 de ani) a jucat ultimul meci în tricoul naționalei Spaniei și crede că jucătorii trebuie să își asume întreaga răspundere pentru eliminarea cu Rusia, 1-1 (3-4 după penalty-uri). 

"Este o realitate faptul că este ultima mea partidă pentru naționala Spaniei. Este finalul unei etape minunate din viața mea. Despărțirile nu sunt întotdeauna așa cum ți le-ai dorit.

Antrenorul este cel care ia deciziile, chiar dacă noi le înțelegem sau nu. Principalii vinovați suntem întotdeauna noi, jucătorii de pe gazon. Nu ar avea rost să ne imaginăm ce s-ar fi întâmplat dacă Lopetegui ar fi rămas sau să aruncăm vina asupra acelui moment.

Suntem vinovați că nu ne-am ridicat la nivelul acestui moment. Am făcut tot posibilul, dar viața îți mai oferă și astfel de zile", a declarat Iniesta.

Don Andres are în palmares două titluri europene și unul mondial cu naționala Spaniei. Iniesta a marcat golul decisiv în prelungirile finalei CM 2010, contra Olandei. 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.