CM 2018

Spania se schimbă din temelii! După Iniesta, alte două superstaruri sunt gata să spună ADIO

Articol de Aurelian Botezatu  —  luni, 02 iulie 2018

La finele "maratonului" cu Rusia, soldat cu eliminarea Spaniei de la Mondial, căpitanul Sergio Ramos și-a exprimat speranța că nu acesta va fi sfârșitul generației sale la echipa națională.

Cotidianul As susține însă că la startul în Liga Națiunilor, pe 8 septembrie, contra Angliei, în afara lui Iniesta vor mai fi și alți veterani ce nu vor mai face parte din lot.

Iniesta, 34 de ani, și-a anunțat din timp retragerea, iar duminică doar a confirmat-o: "A fost ultima mea apariție în tricoul naționalei. Se încheie astfel o etapă minunată din viața mea". Asemenea lui sunt așteptați să procedeze Pique, David Silva, ambii în vârstă de 32 de ani, și rezerva de portar Pepe Reina (35 de ani).

As amintește că Pique a vorbit despre despărțirea de echipa reprezentativă în 9 octombrie 2016, după un 2-0 cu Albania la Skhoder. Întrebat de ce și-a tăiat mânecile la tricou, fundașul Barcelonei a replicat:

"Erau foarte scurte și mă deranjau. De aceea am decis ca Mondialul din Rusia să fie ultimul meu turneu final cu echipa națională".

102 selecțiiare Pique în naționala Spaniei, pentru care a jucat prima oară pe 11 februarie 2009

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.