Liga 1

Victorie categorică pentru Dinamo în primul amical din Polonia » Gol la debut pentru unul dintre nou-veniți + surprizele din primul "11"

FOTO: Raed Krishan

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 02 iulie 2018

Dinamo a disputat azi primul amical din cadrul cantonamentului din Polonia, iar "câinii" au pornit stagiul cu o victorie, 4-0 împotriva Olimpiei Elblag, formație din Liga a 3-a din Polonia.

Golurile lui Dinamo au fost reușite de Deian Sorescu, Sergiu Hanca, Daniel Popa și Ionuț Șerban.

Primul "11" utilizat de Florin Bratu: Eșanu – Corbu, D. Ciobotariu, Katsikas, Vl. Olteanu – Hanca, Mahlangu, Nistor – Sorescu, Axente, Moldoveanu

Tehnicianul dinamovist l-a titularizat în centrul apărării pe Denis Ciobotariu, proaspăt revenit de la divizionara secundă Chindia Târgoviște și a reîmprospătat aproape în totalitate aerul din ofensivă, alegând să-i titularizeze pe Mircea Axente și Deian Sorescu.

Antrenorul "câinilor" a surprins și în ceea ce privește varianta din poartă, Mihai Eșanu, împrumutat sezonul trecut la CS Balotești,  fiind ales în detrimentul lui Vlad Muțiu, titular în câteva partide în play-out-ul recent încheiat. 

Pe parcursul meciului, Bratu i-a mai introdus și pe Muțiu, Dudea, Mihai Popescu, Marco Ehmman, Sergiu Popovici, Ricardo Grigore, Tîrcoveanu, Șerban, Dima, Pesici și Popa.

Următorul test de verificare al dinamoviștilor va avea loc joi, 5 iulie, când se duelează cu Arka Gdynya, locul 12 în prima ligă din Polonia în sezonul recent încheiat.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.