Tenis

WIMBLEDON. Sorana Cîrstea anunță o colaborare de excepție: "E incredibil să pot să lucrez cu idolul meu!"

FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 02 July 2018

Sorana Cîrstea (28 de ani, 51 WTA) a trecut în primul tur la Wimbledon de Magdalena Rybarikova, locul 19 WTA, scor 7-5, 6-3, și anunță o colaborare de excepție cu fosta jucătoare Kim Clijsters.

"Lucrez cu Kim Clijsters și cu Carl Maes, fostul ei antrenor. Lucrez de luni, de o săptămână, de când am venit aici. Sunt extraordinar de încântată. Kim a fost idolul meu și în momentul în care mi-am pus problema de antrenor, ea a fost prima mea opțiune, primul meu gând. Mă bucur enorm că s-a putut concretiza și sunt extraordinar de încântată să o am alături pe teren, să mă uit la ea în momentele importante și să văd cum mă încurajează. Înseamnă enorm pentru mine și, în momentul de față, sunt foarte încântată pentru viitor.

E incredibil să pot să lucrez cu idolul meu! Atât ea, cât și Carl au o experiență, pff... cum rar găsești! E fost numărul 1, campioană de Grand Slam-uri și știe ce simt acolo. Plus că e o persoană incredibilă, ăsta e un alt motiv pentru care mi-am dorit-o. Este extraordinar de modestă și la locul ei, o campioană în adevăratul sens al cuvântului. Mi-am dorit foarte mult această colaborare și sunt foarte fericită că s-a putut să se urnească lucrurile", a declarat Sorana pentru treizecizero.

4
titluri de Mare Șlem are Kim Clijsters în palmares (Australian Open 2011 și US Open 2005, 2009, 2011)

Vezi și: WIMBLEDON 2018. Irina Begu a fost eliminată de o britanică de 19 ani

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.