Liga 1

Borcea a ieșit din închisoare și a început analiza: "De asta pierde Dinamo 15-20 de puncte pe sezon" » Ce spune despre Florin Bratu și despre politica lui Negoiță

FOTO: Cristi Preda

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 02 iulie 2018

Eliberat astăzi condiționat după mai bine de 4 ani de închisoare, Cristi Borcea (47 de ani) a vorbit despre clubul la care a petrecut 14 ani în perioada 1998-2012. Acesta insistă pentru importanța construirii unui stadion nou în "Ștefan cel Mare" și îl laudă pe actualul antrenor Florin Bratu. 

"Fotbalul mi-a adus și cele mai mari satisfacții, dar mi-a pricinuit și cele mai multe probleme. Cât despre Dinamo, nu mă așteptam la play-out, nu aveau echipă pentru asta, dar trebuie să înțelegem că alta este problema noastră, a tuturor dinamoviștilor.

Neapărat trebuie făcut un stadion nou în «Ștefan cel Mare», pentru că Dinamo pierde între 15 și 20 de puncte pe sezon tocmai din cauza asta, că nu are stadion. Are cel mai vechi și urât stadion. O nouă arenă, de 20.000-25.000 de oameni ar face ca Dinamo să se bată an la an la campionat, mai ales că această echipă are și un centru de copii și juniori foarte bun. Ceea ce face Bratu acum este extraordinar, un lucru care trebuia făcut de mult. Trebuie să ai tupeu, încredere, și Bratu trebuie sprijinit cu întinerirea echipe", a declarat Cristi Borcea, la TV Digi Sport. 

Borcea a vorbit și despre bugetul de austeritate impus de Ionuț Negoiță la Dinamo în ultimii ani. 

"Nu vreau să intru în detalii, dar Ionuț a spus că acesta este bugetul și trebuie să ne obișnuim că nu mai sunt banii și echipele de anii trecuți, când se băgau foarte mulți bani, cu contracte de 400.000-500.000 de euro pe an. Acum, în afară de Steaua și de CFR nu mai sunt echipe care să dea acești bani", crede fostul acționar dinamovist. 

  • Cristi Borcea a fost la Dinamo în perioada 1998-2012 și a câștigat 4 campionate, 6 Cupe și 2 Supercupe.

Vezi și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.