CM 2018

GALERIE FOTO Imagini emoționante pe stadionul din Rostov » Japonezii, DĂRÂMAȚI de durere după eșecul dramatic cu Belgia. Gestul fanilor de la final a impresionat

+35 Foto
FOTO: Guliver/ Getty Images

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 02 iulie 2018

Japonia a fost extrem de aproape de o calificare istorică în sferturile Campionatului Mondial. Niponii au condus-o cu 2-0 pe Belgia, dar avantajul acestora a fos spulberat dramatic în ultimele 20 de minute ale partidei. 

Înfrângerea pe muchie de cuțit a favoriților i-a înmărmurit pe fanii japonezi, prezenți într-un număr considerabil la meciul disputat la Rostov. Aceștia au fost surprinși plângând în hohote, copleșiți de eșecul dramatic al favoriților. 

Nici jucătorii Japoniei nu și-au putut stăpâni lacrimile, prăbușindu-se pe gazon la finalul meciului pe care l-au condus timp de 70 de minute, dar l-au pierdut incredibil în final. 

În ciuda înfrângerii dureroase a naționalei, japonezii din tribune și-au manifestat încă o dată spiritul civic deosebit: imediat după fluierul final, aceștia au curățat de gunoaie tot sectorul din stadion pe care l-au ocupat.

Vezi și:  VIDEO + FOTO Belgia întoarce DRAMATIC soarta meciului cu Japonia, 3-2 » Duel incendiar cu Brazilia în sferturile de finală!

PROGRAMUL COMPLET AL OPTIMILOR

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.