Campionate

Presa din Spania a aruncat bomba la miezul nopții » Neymar la Real Madrid pe 310 de milioane! Șefii clubului s-au enervat: "E incredibil!"

Foto: Reuters

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 02 iulie 2018

Campioana Europei negociază cu PSG transferul lui Neymar, care va fi cel mai scump din istoria fotbalului, informează TVE.

Real Madrid le-a oferit francezilor 310 milioane de euro în schimbul brazilianului. Neymar, 26 de ani, va avea un contract pe 7 ani și va primi 45 de milioane de euro pe sezon!

Momentan nu s-a primit un răspuns oficial din partea celor de la PSG, club care anul trecut a făcut transferul-record în istoria fotbalului, chiar Neymar venind de la Barcelona pe 222 de milioane de euro.

Luni seară, Neymar a marcat și a dat o pasă de gol în meciul cu Mexic, 2-0, care a consfințit calificarea Selecao în sferturi, unde va întâlni Belgia. Detalii AICI.

UPDATE / real madrid neagă

Madrilenii au publicat imediat un comunicat de presă pe site-ul oficial în care au dezmințit orice ofertă: "După informația publicată în această seară de TVE, despre o posibilă ofertă a lui Real Madrid pentru jucătorul lui PSG, Neymar, clubul nostru neagă orice știre de acest gen. Nu am trimis nici o ofertă celor de la PSG și nici lui Neymar. E incredibil pentru noi că postul public spaniol a putut emite o asemenea informație falsă, fără ca nimeni să ne contacteze pentru a dezminți".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.