Liga 1

Râd de ”David Luiz” » Ultimul transfer al lui Dinamo luat peste picior de suporteri: "Na, poftim! Bine, patroane!"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 03 iulie 2018

Dinamo a prezentat al treilea transfer al verii, pe Sergiu Popovici, fundaș stânga, după ce i-a adus deja pe Mircea Axente și Deian Sorescu.

Apărător de 25 de ani, Popovici a fost liber de contract după despărțirea de Gaz Metan Mediaș. Venirea lui a născut multe controverse în chiar prima zi la noul său loc de muncă.

Imediat după ce informația și fotografia cu Popovici au apărut în social media, reply-urile la știrea postată pe pagina oficială de Facebook a clubului au fost dure.

Puține de îmbărbătare. Multe ironice și critice la adresa conducerii. Fotbalistul care se va lupta cu Vlad Olteanu pentru un loc în primul "11" pe un post deficitar la Dinamo a adunat mesaje înțepătoare. Iată câteva:

  • "Știam că se pregătește o campanie absolut răsunătoare, dar să-l aduci pe David Luiz!? Felicitări conducerii!", a scris Adrian Mircea.
  • "Deja avem echipă tare! Mai bine nu îi mai anunțați, că ne facem de cacao! Mai bine jucăm doar cu copii decât să aducem toți jucătorii ratați, Axente, Popovici...", a scris Viorel Timofte.
  • "Credeați că nu-l aduce Nego pe Fellaini?! Na, poftim! Bine, patroane!", a scris Ioana Cristina.
  • "New Dinamo începe. Poate are ceva din Salah... Părul văd că-l are", a scris Muț Ionuț.

6 cluburiare Sergiu în CV înainte de a deveni "câine":  Flacăra Făget, FC Vaslui, Voinţa Sibiu, Academica Argeş, FC Botoşani şi Gaz Metan Mediaş

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.